Mindenkinek jár 100% Kunbábony!

 

Csoportunk 2017 óta részt vesz a Civil Kollégium Alapítvány közösségszervező programjában, melynek részeként rendszeresen járunk a CKA kunbábonyi képzőközpontjába is.

A vidéki helyszín nyújtotta lehetőségeket és a közös programokat jelenleg sajnos csak korlátozottan tudjuk élvezni,   mert kerekesszékkel közlekedni - különösen az épület udvarán - szinte leküzdhetetlen akadályt jelent a számunkra.

Most végre eljött az idő, és lehetőségünk van  ezen változtatni!

Azt szeretnénk elérni, hogy a tér, ahol szakmailag fejlődni tudunk, és lehetőségünk van kapcsolatokat építeni, teljes egészében hozzáférhető legyen a számunkra is, ezért most fő célunk egy akadálymentes ösvény megépítése.

Fontos, hogy napokon belül el tudjuk kezdeni az ösvény kialakítását, de ehhez Rád is szükségünk van!


img_0028.JPGFotó: Szulovszky István

Kik vagyunk mi?

Egy aktív, elkötelezett,   vidám csapat, akik például sokat tettek azért,  hogy tavaly tavasszal megszülessen a hármas metró teljes  akadálymentesítéséről szóló megállapodás - akkor bebizonyítottuk, hogy összefogással és kitartással óriási eredmények érhetők el! 

Megalakulásunk  óta azon dolgozunk, hogy a mozgássérült emberek önrendelkező életének feltételei javuljanak Magyarországon.Erről részletes információkat találsz itt a blogunkon, és a Facebook-oldalunkon.


Ha támogatnád a kezdeményezésünket, ezen a linken tudod megtenni!

Köszönjük hozzájárulásodat  ahhoz, hogy az ország bármely részéből érkező, mozgásukban korlátozott aktivisták 100%-ban részesei lehessenek a Kunbábonyban szervezett eseményeknek!

Az Önállóan lakni-közösségben élni csoport tagjai