Új csoporttagok jelentkezését várjuk!

keresunk_1.jpg

 

Mozgássérült érdekvédelmi csoportunkat tovább szeretnénk növelni, ezért lelkes érintettek jelentkezését várjuk! Jelenleg elsősorban az önálló lakhatással, illetve a tömegközlekedés akadálymentesítésével foglalkozunk. Ha számodra is fontos, hogy ezeken a területeken pozitív változás történjen, örömmel látunk a csoportunk tagjai között!

Mit csinálunk?

Érdekvédelmi kampányokat dolgozunk ki, és valósítunk meg közösen.

Miért foglalkozunk érdekvédelemmel?

Hiszünk abban, hogy a mozgássérült emberek önálló és önrendelkező életének biztosítása az egész társadalom érdeke. Itt olvashatsz bővebben arról, hogyan látjuk a közéleti tevékenységünket.

Milyen feladatokba tudsz bekapcsolódni?

Tevékenységünk nagyon sokrétű, foglalkozunk jogszabályokkal, akciókat és eseményeket szervezünk, pályázatokat írunk. Arra törekszünk, hogy minden csoporttag megtalálja  azokat a feladatokat, amiket örömmel végez, de lehetősége legyen új területeken is kipróbálnia magát, legyen szó akár szórólap készítésről vagy rendezvényszervezésről. 

Hogyan tudsz csatlakozni hozzánk?

Ha szívesen megismerkednél velünk személyesen, és  lennél akár a csapatunk tagja, töltsd ki ezt az űrlapot, és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot!

Ha szeretnél többet megtudni arról a kutatási folyamatról, amin az érdekvédelmi munkánk alapszik, akkor kattints ide!

Az új tagokat az ismerkedő beszélgetés után szeretettel várjuk a soron következő heti találkozónkra, melyet keddenként 16 és 18 óra között tartunk a Salva Vita Alapítvány által fenntartott SZEGLET Kávézó és Közösségi Térben. A hely címe:  1116 Budapest, Albertfalva utca 3.   (>> TÉRKÉP)

 (Az egész országból várjuk az érdeklődőket, de a vidékről érkezők számára a szállást és az útiköltséget nem áll módunkban megtéríteni.)

Tegyünk közösen az önálló lakhatás és az önálló életvitel feltételeinek javításáért!

dsc07389.jpg

Fotó: Várady István