Önkéntes segítőket keresünk!

 Az Önállóan lakni-közösségben élni    mozgássérült érdekvédelmi csoport azért küzd, hogy javuljanak a mozgáskorlátozott emberek önálló életvitelének feltételei Magyarországon. A két fő terület, melyekkel ennek érdekében  foglalkozunk, az önálló lakhatás és az akadálymentes tömegközlekedés.

dsc07389.jpg

Fotó: Várady István

 

Minden kedden 16 és 18 óra között csoporttalálkozót tartunk a Salva Vita Alapítvány által fenntartott SZEGLET Kávézó és Közösségi Térben.

A hely címe:  1116 Budapest, Albertfalva utca 3. ( >> TÉRKÉP)

Ha szeretnél többet megtudni arról a kutatási folyamatról, amin a munkánk alapszik, akkor kattints ide!

Csoportunknak most már több, mint 20 tagja van, és fontosnak tartjuk, hogy egyre több érintettet vonjunk be a munkánkba. Ez azonban csak akkor lehetséges, ha vannak segítőink, akik hozzájárulnak ahhoz, hogy a heti találkozóinkat, illetve nyilvános eseményeinket és akcióinkat gördülékenyen tudjuk lebonyolítani. 

Önkénteseinket a csoportunk teljes jogú tagjainak tekintjük, akik amellett, hogy az érintett tagjainknak segítenek különféle mindennapi tevékenységekben  (pl.: kabát le-és felsegítése, lifthasználat, étkezés, mosdóhasználat), egy seregnyi egyéb, izgalmas feladatba is bekapcsolódhatnak, például: 

  • közösségszervezés
  • érdekvédelmi kampányok tervezése és megvalósítása 
  • rendezvényszervezés 
  • online és offline kommunikációs feladatok

 

 Szívesen fogadjuk a javaslataidat, ötleteidet, amelyekkel munkánk még hatékonyabbá válhat!

volunteers_wanted.jpg

Köztünk a helyed, ha szeretnél velünk együtt tenni azért, hogy minden mozgássérült ember szabadon eldönthesse, hol és hogyan szeretne élni, és gond nélkül igénybe vehesse a tömegközlekedést!

Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, töltsd ki ezt az űrlapot, és hamarosan jelentkezünk a részletekkel!