Irodalmi pályázatot hirdetünk "Együtt könnyebb - segítők és segítettek közös világa" címmel

Biztos te is tapasztaltad már, hogy van ami egyedül nem sikerül, ezért segítségre van szükséged, vagy éppen Te tudsz továbblendíteni egy embert valamiben, ami számára nehézséget okoz.

A nagy sikerű Életrevalók,  vagy a Mielőtt megismertelek című filmeket rengetegen láttuk. Most arra vagyunk kíváncsiak, Te hogyan képzeled el a személyi segítő és a segített viszonyát? Ha tapasztaltál hasonlót mi az általad átélt valóság, mi a Te sztorid?

Visszatart, hogy nem vagy sem hivatásos személyi segítő, és nincs szükséged ilyen típusú támogatásra sem, csak közvetett tapasztalataid vannak?

Nem akadály, itt a lehetőség, számodra is, hogy irodalmi pályázat keretein belül oszd meg velünk pozitív/ negatív gondolataid, élményeid, reményeid, vágyaid, s folytasd az elkezdett mondatok valamelyikét :

Amikor meghoztam a döntést, segítséget kérek …

Amikor meghoztam a döntést, segíteni fogok …

Nem velem történt, mégis elmesélném nektek…

 

palyazat_kep.jpg

 

Pályázó nemre, életkorra, világnézetre tekintet nélkül bárki lehet.

Formai követelmények:

Beküldött pályamunkák száma jelentkezőnként: 1 darab
Műfaji megkötés: nincs.
Terjedelem:  maximum 10.000 karakter (kb. 3 oldal)

Beküldéskor mindenképp tüntesd fel a neved, életkorod, értesítési címed, telefonszámod , és egy szabadon választott jeligét az email szövegében, melynek tárgya „Együtt könnyebb” legyen.

A csatolt pályaművön pedig csupán az általad választott jeligét és az életkorodat tüntesd fel, mert a zsűri így fogja megkapni, hogy kiválassza a legjobbakat. A kiválasztás után derül ki számukra is a nyertesek pontos kiléte.

A pályamunkák beküldési határideje 2019.október 27. 

A történeteket, novellákat, verseket, egyéb írásokat az olkepalyazatok@webmail.hu e-mail címen várjuk.

A nyertes pályázók ajándékcsomagban részesülnek.

A zsűri tiszteletbeli elnöke Lackfi János József Attila-díjas író, költő, műfordító.  A díjazott pályaműveket szakmai zsűri fogja kiválasztani.

Az eredményhirdetésről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

 

Írásra fel! 

Címkék: pályázat