Új csoporttagok jelentkezését várjuk!

keresunk_1.jpg

 

Mozgássérült érdekvédelmi csoportunkat tovább szeretnénk növelni, ezért lelkes érintettek jelentkezését várjuk! Jelenleg elsősorban az önálló lakhatással, illetve a tömegközlekedés akadálymentesítésével foglalkozunk. Ha számodra is fontos, hogy ezeken a területeken pozitív változás történjen, örömmel látunk a csoportunk tagjai között!

Mit csinálunk?

Érdekvédelmi kampányokat dolgozunk ki, és valósítunk meg közösen.

Miért foglalkuzunk érdekvédelemmel?

Hiszünk abban, hogy a mozgássérült emberek önálló és önrendelkező életének biztosítása az egész társadalom érdeke. Itt olvashatsz bővebben arról, hogyan látjuk a közéleti tevékenységünket.

Milyen feladatokba tudsz bekapcsolódni?

Tevékenységünk nagyon sokrétű, foglalkozunk jogszabályokkal, akciókat és eseményeket szervezünk, pályázatokat írunk. Arra törekszünk, hogy minden csoporttag megtalálja  azokat a feladatokat, amiket örömmel végez, de lehetősége legyen új területeken is kipróbálnia magát, legyen szó akár szórólapkészítésről vagy rendezvényszervezésről. 

Hogyan tudsz csatlakozni hozzánk?

A csoporthoz való csatlakozás előtt szeretnénk az új tagjainkkal személyesen is találkozni, ezért minden érdeklődőt elhívunk egy ismerkedő beszélgetésre. Ha szívesen lennél a csapatunk tagja, töltsd ki ezt az űrlapot, hogy egyeztetni tudjuk a személyes találkozó időpontját. A beszélgetés maximum 1 óráig tart, helyszíne a Premier Kult Café (1085 Budapest, Baross utca 1.)    >>> térkép

Ha szeretnél többet megtudni arról a kutatási folyamatról, amin az érdekvédelmi munkánk alapszik, akkor kattints ide!

Az új tagokat az ismerkedő beszélgetés után szeretettel várjuk a soron következő heti találkozónkra, melyet keddenként 15 és 18 óra között tartunk  az Auróra közösségi házban (1084 Budapest, Auróra utca 11.)  

 (Az egész országból várjuk az érdeklődőket, de a vidékről érkezők számára a szállást és az útiköltséget nem áll módunkban megtéríteni.)

Tegyünk közösen az önálló lakhatás és az önálló életvitel feltételeinek javításáért!

dsc07389.jpg

Fotó: Várady István