Új csoporttagok jelentkezését várjuk!

keresunk_1.jpg

 

Mozgássérült érdekvédelmi csoportunkba olyan lelkes érintettek jelentkezését várjuk, akik szívesen szerveznének velünk együtt érdekérvényesítő akciókat és eseményeket. Elsősorban az önálló lakhatással, illetve a tömegközlekedés akadálymentesítésével foglalkozunk. Ha számodra is fontos, hogy ezeken a területeken pozitív változás történjen, örömmel látunk a csoportunk tagjai között!

A csoporthoz való csatlakozás előtt szeretnénk az új tagjainkkal személyesen is találkozni, ezért minden érdeklődőt elhívunk egy ismerkedő beszélgetésre. Ha szívesen lennél a csapatunk tagja, töltsd ki ezt az űrlapot, hogy egyeztetni tudjuk a személyes találkozó időpontját. A beszélgetés maximum 1 óráig tart, helyszíne a Premier Kult Café (1085 Budapest, Baross utca 1.)    >>> térkép

Ha szeretnél többet megtudni arról a kutatási folyamatról, amin az érdekvédelmi munkánk alapszik, akkor kattints ide!

Az új tagokat az ismerkedő beszélgetés után szeretettel várjuk a soron következő heti találkozónkra, melyet keddenként 15 és 18 óra között tartunk  az Auróra közösségi házban (1084 Budapest, Auróra utca 11.)  

 (Az egész országból várjuk az érdeklődőket, de a vidékről érkezők számára a szállást és az útiköltséget nem áll módunkban megtéríteni.)

Tegyünk közösen az önálló lakhatás és az önálló életvitel feltételeinek javításáért!

dsc07389.jpg

Fotó: Várady István