Új csoporttagok jelentkezését várjuk!

keresunk_1.jpg

Ahogy arról előző bejegyzésünkben is  írtunk, új tagokkal szeretnénk bővíteni kilenc fős kutatócsapatunkat, amely októbertől teljes egészében érdekvédelmi csoporttá alakul. 

Olyan lelkes mozgássérültek jelentkezését várjuk, akik szívesen szerveznének velünk együtt érdekérvényesítő akciókat és eseményeket.

A csoporthoz való csatlakozás előtt szeretnénk az új tagjainkkal személyesen is találkozni, ezért minden érdeklődőt elhívunk egy ismerkedő beszélgetésre. Ha szívesen lennél a csapatunk tagja, töltsd ki ezt az űrlapot, hogy egyeztetni tudjuk a személyes találkozó időpontját. A beszélgetés maximum 1 óráig tart, helyszíne a Premier Kult Café (1085 Budapest, Baross utca 1.)    >>> térkép

Az új tagokat az ismerkedő beszélgetés után szeretettel várjuk a soron következő heti találkozónkra, melyet keddenként 15 és 18 óra között tartunk  az Auróra közösségi házban (1084 Budapest, Auróra utca 11.)  

 (Az egész országból várjuk az érdeklődőket, de a vidékről érkezők számára a szállást és az útiköltséget nem áll módunkban megtéríteni.)

Tegyünk közösen az önálló lakhatás és az önálló életvitel feltételeinek javításáért!

dsc07389.jpg

Fotó: Várady István